Arbetshandskar

Arbetshandskar från de ledande varumärkena och av bästa kvalitet. Här kan du se vårt utbud av arbetshandskar, som passar för en rad olika arbetssituationer. Varje handske uppfyller olika godkännandekrav, vilket gör dem särskilt lämpade för den specifika uppgiften.

Se mer

kategori

Arbetshandskar för alla ändamål

Arbetshandskar finns i många storlekar och typer och det kan vara svårt att välja rätt handske den första gången. Vi är specialiserade på handskar för de flesta uppgifter och därför är vårt sortiment noga utvalt från de bästa tillverkarna.

I sortimentet hittar du arbetshandskar som med sina olika godkännanden lämpar sig för specifika uppgifter.

Du hittar allt från murarhandskar, pu-handskar, nitrilhandskar, flex-handskar, vinterhandskar, läderhandskar, skinnhandskar, monteringshandskar till vattentäta arbetshandskar.

Gemensamt för våra arbetshandskar är att vi kan gå i god för kvaliteten och leverera till bästa möjliga priser. Vi köper i lösvikt, så du kan köpa arbetshandskar till bra priser - varje gång.

Välj rätt arbetshandske

Är du tveksam till vilken arbetshandske som passar din arbetsplats eller dina arbetsuppgifter? Du är alltid välkommen att kontakta oss om du vill ha vägledning om att välja rätt produkt. Du kan även använda våra kategorier som överlag gör det enkelt och tydligt att välja rätt arbetshandske för rätt uppgift.

Genom att klicka på de enskilda produkterna kan du läsa mer om vilka certifieringar de enskilda produkterna uppfyller. Du kan även ladda ner databladet för varje enskild arbetshandske.

Vi säljer billiga arbetshandskar utan att kompromissa med kvaliteten. Våra handskar lever upp till samma kvalifikationer som de dyrare märkeshandskarna som t.ex. MaxiFlex, OX-ON och Thor - men till ett billigare pris.

Arbetshandskar är inte en vetenskap, men det är stor skillnad i kvalitet. Vi försöker erbjuda den bästa kvaliteten till de billigaste priserna, så att du kan dra nytta av sparade pengar och ändå få en topp-produkt i dina händer.

För dig som använder arbetshandskar varje dag och behöver större mängder gör vi även helt skräddarsydda erbjudanden, då är det bara att kontakta oss. Ju mer du köper, desto billigare priser kan du få.

Handskar med videopresentation

För att ge det bästa intrycket av våra arbetshandskar har vi gjort korta videopresentationer av varje enskild handske. Dessa hittar du längst ner i de enskilda handsktyperna. Vi försöker visa om de är elastiska och vilka egenskaper den enskilda produkten besitter.

arbetshandskar