Trädgårdshandskar

Trädgårdshandskar för användning i trädgården. En typisk slitstark handske som används av trädgårdsskötare, trädgårdsmästare och i trädgårdsskolor. Trädgårdshandskar kan variera i material och tjocklek, beroende på användning och syfte.

Trädgårdshandskar för allt inom trädgårdsodling och trädgårdsskötsel

Trädgårdshandskar är de handskar du hittar hos din lokala trädgårdsmästare eller trädgårdsskola. Den klassiska är av tyg och med en isolerad sida. Ofta gjord av nitril, gummi eller kohud om den ska vara väldigt stark.

Typen av trädgårdshandske varierar beroende på uppgiften. Är det t.ex. bara ett lätt skydd mot kylan, kan en enkel tyghandske vara svaret. Ska man däremot sålla bland rosor, hagtorn och snår blir en handske med mer skydd mer optimalt. Det kan t.ex. vara en handske av kohud eller annat starkt material.

Vi säljer trädgårdshandskar till marknadens bästa priser och utan att kompromissa med kvaliteten. Hos oss köper du inte bara en handske till trädgården, du köper en handske som är testad och uppfyller marknadens högsta standarder.

Klicka på varje enskild handske och se vilka certifieringar och krav som handsken uppfyller. Du kan också ladda ner datablad för de enskilda handskarna.

Om du är osäker på vilken typ av handske som passar just ditt arbetsflöde bäst, skriv eller ring oss. Vi kan våra produkter och vi är redo att vägleda dig.

trädgårdshandskar