Rengöringshandskar

Rengöringshandskar för privat bruk och företag. Vi har rengöringshandskar av både nitril, gummi/latex eller handskar för flergångsbruk. Oavsett vilken typ du behöver har vi ett brett urval av de vanligaste handskarna för rengöring.

Rengöringshandskar - Välj rätt typ av handske för rengöring

Vi har rengöringshandskar för alla typer av städarbeten. De mest använda handskarna är antingen våra nitrilhandskar som engångshandskar, gummihandskarna eller vårt sortiment av handskar som kan användas flera gånger. Gemensamt för alla handskarna är att de säkrar och skyddar din hand mot påverkan av kemikalier. Kom ihåg att titta på vilka EN-standarder du vill att dina städhandskar ska uppfylla.

Är du tveksam till om du ska välja engångshandskar eller handskar för flergångsbruk? Idag är det stort fokus på miljön och därför går allt fler industrier bort från engångshandskar och mot en grönare omställning. En typisk latexhandske kan användas för flera användningsområden, eftersom den inte kommer i kontakt med de allra flesta kemikalier. Om du är tveksam till vilka handskar som är bäst lämpade för dina rengöringsuppgifter, kontakta oss för vägledning. Vi kan våra produkter och är redo att hjälpa till.

Rengöringshandskar