Engångshandskar

Engångshandskar finns i många varianter beroende på användning. De kan vara allt från de mycket tunna nitrilhandskarna till de mycket tunna plasthandskarna som du hittar i stormarknader. Gemensamt för våra engångshandskar är att du får handskar av hög kvalitet till bästa pris.

Högkvalitativa engångshandskar för alla typer av arbete

Vi har engångshandskar för alla typer av arbeten. Du hittar i vårt utbud både de traditionella nitrilhandskarna, som t.ex används för packning av medicin eller på sjukhusavdelningar, samt de tunna bomullshandskarna som används inom traditionell trädgårdsodling. Oavsett vilka engångshandskar du behöver så har vi något som passar.

Är du osäker på om du ska använda engångshandskar eller handskar som kan användas flera gånger? Idag är det stort fokus på miljön och därför går fler och fler industrier bort från engångshandskar och mot en grönare omställning. Om du är osäker på om du kan använda en flergångshandske istället för engångshandskar, kontakta oss. Vi diskuterar gärna dina behov och guidar dig i ditt val av rätt handske.

engångshandskar