Vinterarbetshandskar

Vinterarbetshandskar med foder och termohandskar. Finns i både vattentäta och icke-vattentäta modeller. Arbetshandskar med foder är särskilt lämpliga för kalla miljöer, användning under vintern eller inom läkemedels- och livsmedelsindustrin, där föremålet ska hanteras i kalla eller frysande förhållanden.

Vinterarbetshandskar för användning i kalla miljöer

Vinterarbetshandskar är särskilt lämpliga för arbete under 10 grader. De olika handskarna uppfyller olika EU-standarder och har olika certifieringar. Klicka på varje enskild handske för att se vilka certifieringar handsken uppfyller. Du kan också ladda ner tillämpligt datablad för handsken.

Vinterhandskar med eller utan beläggning. Ska din vinterarbetshandske vara vattentät eller inte? För vissa är arbetet alltid i torr miljö och då behöver du inte en handske med beläggning. Handsken är då ofta billigare då den inte behöver doppas i nitril eller naturgummi.

För dig som behöver både varma och vattentäta handskar rekommenderar vi våra belagda handskar med innerfoder. Det är också möjligt att få sådana som är vätsketäta.

Vinterarbetshandskar