Monteringshandskar

Monteringshandskar är en bra allround-handske och lämpar sig för en mängd uppgifter. Monteringshandskar ger bra fingerkänsla och kan därför användas inom många branscher, som t.ex. el, konstruktion, montering, VVS och mycket mer.

Monteringshandskar för alla typer av uppgifter

Vi har allt inom monteringshandskar och till olika priser utefter kvalitet och krav. Den traditionella monteringshandsken är doppad på insidan och vid fingrarna och ger en bra känsla vid hantering av både små och stora föremål. Den ger ett visst skydd för handen och den elastiska passformen gör att den sitter tätt på handen.

Monteringshandskar för murare. Murare använder monteringshandsken för att hantera murbruk, tegel och betong. De används oftast omväxlande och kan bytas ut om de blir blöta eller fuktiga.

Inom snickeribranschen är monteringshandsken den mest använda. Det ger ett bra grepp, och är samtidigt ett prisvärt alternativ för en handske som ger ett rimligt skydd och där du har bra kontroll över föremålet.

VVS-branschen kan också använda den här typen av handskar, den lämpar sig dock inte för arbete med våta material eller i våt miljö, såvida du inte tar en handske med full beläggning.

monteringshandskar