MaxiFlex

MaxiFlex är originalhandsken som satte standarden inom det som idag kallas Flex-handskar. Den tillverkas av ATG och är idag den mest kända handsken på marknaden. Många har försökt kopiera den genom att kalla sina handskar för något med Flex, men ingen gör det så bra som originalhandsken MaxiFlex från ATG.

MaxiFlex är handsken som alla vill ha och alla vill kopiera

MaxiFlex är inte bara den mest välkända handsken i branschen här i Skandinavien, det är också handsken som grundade det vi idag känner som en Flex-handske.

Frågar du en rörmokare, smed, snickare, murare eller annan hantverkare så säger han alltid att han använder en MaxiFlex. Sanningen är dock att många använder de billigare kopiorna, som tyvärr inte riktigt håller samma standard som de ursprungliga MaxiFlex-handskarna.

I dagligt tal har Flex-handskar blivit en gruppering av alla stickade handskar som har en beläggning av samma material som MaxiFlex. Skillnaden ligger i vilka standarder de uppfyller och samtidigt hur andningsbara och slitstarka handskarna är.

MaxiFlex är än idag den ledande aktören på marknaden om du vill ha en handske som presterar och kan användas riktigt många gånger. Priserna är lite dyrare än de andra konkurrenterna, men det lönar sig snabbt, då handskarna från ATG också är av mycket bättre kvalitet. Dessutom är de bekvämare att arbeta med då de tack vare behandlingen av tyget låter huden andas.

MaxiFlex