Vattentäta arbetshandskar

Vattentäta arbetshandskar används ofta vid arbete med våta föremål eller för användning i regnigt väder eller en blöt miljö. Vattentäta handskar finns i många modeller, i olika tjocklekar och med eller utan foder.

Vattentäta arbetshandskar med och utan foder

Vattentäta arbetshandskar är en nödvändighet i våta miljöer, och skyddar handen mot fukt, vilket kan vara skadligt för handen på lång sikt. Vattentäta handskar kan antingen vara belagda i ett vattentätt material eller så kan det finnas ett vattentätt membran i handsken.

De belagda eller doppade handskarna är billigare än handskar med membran och används ofta som engångshandskar. Vattentäta arbetshandskar med vattentätt membran kan användas många gånger och blir beroende på arbetsområde ett billigare alternativ i längden.

Vattentäta arbetshandskar använder ofta en nitrilbeläggning snarare än en latexbeläggning, då det är bättre för huden och inte orsakar latexallergier.

Om du är osäker på vilken typ som passar dina behov bäst är du välkommen att kontakta oss. Vi kan vägleda och ge råd om alla våra handskar och vi har även marknadens bästa priser. Vid större kvantiteter kan du kontakta oss direkt för att få de billigaste vattentäta arbetshandskarna.

vattentäta arbetshandskar