Ogrifox-handskar

Ogrifox kommer från Polen och är känt för att tillverka en rad prismedvetna arbetshandskar. Tonvikten läggs på konkurrenskraftiga priser och handskar av god kvalitet. Ogrifox är det säkra valet om du både vill ha mycket för pengarna och samtidigt få arbetshandskar till ett rimligt pris.

Ogrifox arbetshandskar och skyddsutrustning

Ogrifox-handskar är billiga arbetshandskar som kommer från Polen. Vi har ett stort utbud från Ogrifox och har köpt in stora mängder så att du kan få de bästa priserna. I Ogrifox får du handskar till ett mycket bra pris och där handskarna håller rimlig kvalitet. Om du letar efter valuta för pengarna, utan att spränga budgeten, är Ogrifox ett säkert val.

Ogrifox tillverkar allt från läderhandskar, stickade handskar, DOT-handskar, PU-handskar och handskar av naturgummi. De används överallt inom industrin och är en klassiker på de flesta byggarbetsplatser.

Vilken handske ska du välja?

Om du är osäker på vilken handske som passar bäst för dina arbetsuppgifter, kontakta oss. Vi kan hela sortimentet och kan guida dig om hur du får den bästa handsken för dina behov.

ogrifox